Op zoek naar fysiotherapie Berghem

Bent u op zoek naar een fysiotherapie Berghem? Neem dan contact op met fysiotherapie4all. Dit is de beste fysiotherapie bij u in de buurt waar u altijd terecht kan als u klachten aan uw lichaam heeft.

Mijn ervaring met fysio Heesch

Mijn ervaring met de fysiotherapeut Heesch is erg goed. Zelf zit ik al jarenlang op voetbal bij Dierensche Boys. Alleen de laatste tijd kreeg ik steeds meer last van mijn kuit. Doordeweeks had ik nergens last van en kon ik gewoon normaal lopen. Maar als ik dan s avonds ging trainen kreeg ik toch weer last. Eerste paar trainingen dat ik last kreeg dacht ik van dat gaat wel en trainde ik gewoon door. Maar naarmate mij pijn vorderde, besloot ik toch wel even een fysio of dokter op te zoeken. Ik ging even rondkijken op het internet of ik wat kon vinden en toen vond ik fysio Heesch. Ik besloot een afspraak te maken om mijn probleem uit te leggen. Ik kwam bij de fysio aan en werd vriendelijk ontvangen. Hij luisterde goed naar mijn verhaal en gaf mij advies op mij zo snel mogelijk te helpen. Hij vond het toch wel ernstig en we besloten om een abonnement af te nemen zodat ik elke week een keer langs kan komen. Nu kom ik nog steeds elke week langs en ik merk dat het steeds beter met mij gaat. We doen steeds oefeningen om mijn kuit weer sterker te maken zodat ik weer normaal kan sporten. 

Fysiotherapie

Interesse?

Neem bij interesse even contact op via de website.